Valborgsfirande och styrelsemöte

Valborg har nu firats med en mycket lyckad tillställning i vår fina skola med ca. 50 personer närvarande och där Kulturgruppen gjorde goda affärer med korv och vin/öl försäljning.
Nu är sommaren nära, kanske dax för årets första dopp? Har hört rykten om att vattnet nu passerat den magiska gränsen av 13 grader på Svartnö.
 
I samband valborg har vi också haft ett informationsmöte och ett styrelsemöte där följande togs upp.
 
-De pengar som varje projektgrupp får in för sina aktiviteter kommer att öronmärkas och går direkt tillbaka till varje grupp att använda för nya aktiviteter.
 
-Hälsa och Miljö kommer även i år att ordna en Gökotta på Ängsö, 18 Maj kommer bli av (mer info. kommer framöver).
 
-Styrelsen har beslutat att hyra av skolbyggnaden för icke medlemmar kommer att vara 250:- och då får man även automatiskt ett medlemskap.
 
-Informationsblad om skolan och hur man blir medlem kommer att delas ut i brevlådorna på Svartnö/Kallvik samt Klippingen.
 
-Styrelsen kommer att boka ett möte med den nya föreningen S3 som bildats av ägarna av skoltomten för att få till ett avtal kring bruket.
 
-Styrelsen har skickat en förfrågan i väntan på avtal till S3:s ordförande ang. att få ordna Valborg samt midsommarfirandet 2013 på skoltomten och detta har vi fått skriftligt godkännande till.
 
-Vår ordförande Anders Norrman kommer att avgå till hösten. I och med detta kommer nya styrelsemedlemmar behövas och styrelsen har också beslutat utöka styrelsen. (Mer info. ang. detta kommer).
 
-Offerter på målning av yttre fasad har begärts och förhoppningsvis skall skolbyggnaden vara målad innan hösten.
 
-I september kommer renovering av dass och vedbod att starta.
 
-Prisuppgifter ska tas fram på latrintömning, båt/bil? Så detta är klart tills nästa sommar.
 
-Anders Norrman kommer att köpa in en Stereo/förstärkare och låna ut denna tillsv. åt skolföreningen att bruka vid aktiviteter.
 
-Skolföreningen har valt att avvakta med ansökningar om nya bidrag, då först måste göra av med de pengar vi har till renoveringen. Nya kommer att sökas i höst.
 
-Då föreningen i dagsläget inte har pengar att köpa in möbler (de pengar vi har är öronmärkta till renovering), kommer det att lånas in tillsv. En inventarielista skall skrivas och varje möbel märkas.
 
/Styrelsen genom Åsa Axelsson.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0