Vill dela ut några guldstjärnor.

Ett stort tack, vill vi ge Bengt Djurberg för att han varit så snäll och grusat upp nere vid skolan för att underlätta för renoveringen. Guld!!!

Vi skulle också vilja tacka Inger och Per Sundelin för att vi fått ta ner de tallar på deras mark, som växt in över taket på skolan, också det är guld!!!



                                               
     
Tack!!!
Styrelsen genom Åsa Axelsson.

 


Gott Nytt År.

År 2011, var året vi på allvar drog igång vår förening och de har varit ett händelserikt år. Vi skapat och gjort mycket tillsammans och vi ska känna oss mycket nöjda med vårt jobb.
Vi har fått ihop tre projektgrupper som jobbar med alla ideèr vi har och som vi är säkra på kommer ge oss många trevliga stunder i vår gamla skola under de kommande året. Vi har också påbörjat renoveringen och Ola Lundqvist gör ett fantastiskt jobb, som kommer fortskrida under våren.
 
Vi har mottagit stora summor pengar ifrån Länsstyrelsen och Uross men också en mindre donation ifrån de tyska paret Adelheid och Jürg Iffert från Lintzel i Tyskland. Alla dessa bidrag har nu lagt grunden till vår förening och en möjlighet att kunna nå vårt mål, att bevara den gamla byggnaden och att skapa en mötesplats på Svartnö.
Det känns oerhört roligt att känna att de finns många som tror på oss och på vår idé med denna förening.

Vi har under 2011 redan haft fler trevlig sammankomster i skolan, valborgsfirande, kräftskiva, gärdsgårdskurs och nu senast en liten julfest som var mycket mysig och lyckad. (Bilder ifrån den finns nedan) 

Styrelsen vill tacka er alla för året som gott och önska er ett Gott Nytt 2012!

Anders, Fredrik och Åsa

Julfesten 2011


Juldagen bjöd på fint men höstlikt väder.


Välkomna in :)
 
Familjen Axelsson/Djurberg bidrog med en julgran samt julgranspynt
medan familjen Lundin ordnade en julgransfot.


Styrelsen bjöd på glögg och pepparkakor.


Karin Norrman och Sofia Djurberg ordnade med barnens julklappslotteri,
där alla såklart vann en liten julklapp.


En glad Ebba Håkansson med mamma och julklapp.


Vi avslutade med ringdanslekar runt granen.




RSS 2.0