Vi vann i hyrestvisten i hovrätten gott folk!

Nu har vi äntligen fått ett glädjande beslut ifrån hovrätten ang. vår hyrestvist och vi vann! Vår uppsägning av vår hyresgäst gäller och går ej att överklaga. Vi i styrelsen känner oss oerhört lättade och ser med glädje framemot en sommar med tillgång till vårt fina skolhus. Så nu uppmanar vi våra projektgrupper att dra igång med sitt arbete på riktigt, så att sommaren 2013 blir händelserik för vår skola. Vi kommer att återkomma till projektledarna efter nästa styrelsemöte med mer info.
 
Så vart var vi någonstans, jo mitt i en renovering med hjälp av vår fantastiskt duktiga snickare Ola Lundqvist ifrån Stentorp, Norrtälje. De allra senaste som hänt på detta område är att hälften av fönstren nu är renoverade och monterade, vilket blev jätte fint! En offert är också in lämnad på utvändig målning.
 
Styrelsen vill även skicka en varm tanke till Familjen Järnebeck och då speciellt Anders som under julhelgen drabbats av en hjärnblödning. Blommor kommer att skickas ifrån Svartnö Byskola med en önskan om att snart återse Anders och hans engagemang i vår förening.   
 
Jag har hunnit tillbringa en del tid på svartnö under vintern och då senast förra helgen som bjöd på ett fantastiskt vinterväder med isfiske, skidskoåkning och korvgrillning precis utanför skolan. Vilket var fantastiskt härligt!!!
 
 
Fjärden utanför skoltomten med Högmarsö rakt över. Jan-13.
 
 
 
Isfiske på den 30 cm tjocka isen. Jan-13.
 
 
Svartnö Byskola. Jan-13.
 
 
 Den nya fina dörren på jordkällaren. Jan-13.
 
 
 Nya vindskivor. Jan-13.
 
 
 
 
 
Solnedgång ifrån skoltomten. Jan-13.
 
 
Bilden är tagen ifrån vägen ner till Byskolan. Jan-13.
 
/Styrelsen genom Åsa Axelsson
 
 
 
 

.

 
 

RSS 2.0