De börjar närma sig höst i skärgården.

 
 
 
Efter en ganska solig men sval sommar i skärgården börjar hösten nu kännas nära.
Vi i styrelsen vill tacka våra medlemmar för deras härliga engagemang i att nå vårt mål med denna förening, att skapa en mötesplats för de boende på vår ö samt att bevara en del av öns historia i den gamla skolbyggnaden till nästa generation.
Under denna tvist som pågått med våra hyresgäster har vi i styrelsen känt ett stort stöd och det har varit fantastiskt att se vilken sammanhållning och vilja de finns för detta, tack!
 
Tyvärr, har vi en bit kvar att gå vad gäller detta. Våra hyresgäster har valt att bestrida hyresnämndens beslut och vårt fall kommer att tas upp i prövningsnämnden för Svea Hovrätt under hösten. Detta innebär att hyresgästen har en möjlighet att lägga fram nya bevis för att få ärendet prövat i domstol. Vi i styrelsen känner oss dock positiva trots detta.
Vad gäller renoveringen så är våra plan att denna ska kunna fortsätta under hösten, då detta är något som både vi och vår hyresgäst oavsett utslag gynnas av.
Efter att ha tagit in en del offerter har vi beslutat att ge Karma i Åkersberga uppdraget att renovera samtliga fönster och fönsterkarmar.
Ola Lundqvist som tidigare i år gjort ett fantastiskt jobb med den ena halvan av taket, har också fått uppdraget att göra den andra halvan samt skorstenen.
 
/Styrelsen genom Åsa
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0